Can&Power Distribuitor Philips
ACASA DESPRE NOI PRODUSE OFERTE SPECIALE NOUTATI SI EVENIMENTE LINK-URI UTILE INFORMATII UTILE HARTA SITE CONTACT
Creeaza cont |   Intra in cont |   Coş de cumpărături ( 0 produse) |   Plătesc  
Pentru informatii
suplimentare sunati la
031 40 30 724
Bine ati venit in magazinul virtual CAN&POWER
Sursa dumneavoastra de lampi speciale
Te afli aici: Noutati si evenimente
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producători:
Buletin informativ
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi noutăţile şi reducerile CAN & POWER
 
Noutati si evenimente

Noul portofoliu de produse LED Philips

Philips a lansat versiunea imbunatatita a portofoliului sau de produse cu LED.
Prin acesta, producatorul doreste sa-i ajute pe clienti in alegerea unor solutii de iluminat eficiente energetic, moderne si accesibile.
Aceste produse reprezinta varianta perfecta pentru inlocuirea tehnologiilor traditionale din diverse aplicatii.
Interzicerea becurilor clasice incandescente

In data de 18 martie 2009 a fost adoptat Regulamentul (CE) nr. 244/2009 al Comisiei Europene pentru implementarea Directivei 2005/32/CE a Parlamentului European si a Consiliului in ceea ce priveste cerintele de proiectare ecologica pentru lampile de uz casnic nondirectionale. Prin urmare, toate lampile ineficiente vor fi scoase de pe piata in Uniunea Europeana, in cateva etape, incepand cu data de 1 septembrie 2009.

Concret, becurile traditionale, cu incandescenta, vor disparea treptat de pe piata, intre septembrie 2009 si 2012, conform acestui plan.

Becurile incandescente consuma foarte multa energie, folosind numai 5% din aceasta pentru a produce lumina, restul de 95% fiind transformata in caldura. In contextul schimbarii climatice, UE s-a angajat sa reduca emisiile de CO2 si este in cautarea diversificarii resurselor energetice. In acest scop, Uniunea doreste eliminarea becurilor incandescente, mari consumatoare de energie.

Alternativele la vechile becuri sunt lampile cu halogen (EcoClassic30 A-shape, EcoClassic30 Candle B35, HalogenA Glob, etc.), care consuma cu 25-50% mai putin decat becurile cu incandescenta, sau cele compact fluorescente (Softone Eco 6 ani tip T, Softone Eco 6 ani Lumanare, Genie ESaver 6 ani, etc.), care consuma cu 75% mai putina energie.

Pe site-ul nostru este disponibila o gama larga de becuri din aceste categorii din care cu siguranta veti putea gasi produsul care se potriveste cel mai bine aplicatiei dumneavoastra.

Desi noile becuri costa mai mult, prin consumul redus, acestea participa la reducerea facturilor de electricitate cu 25-50 de euro pe an. Conform estimarilor Comisiei Europene, noile becuri vor duce la economisirea a 40 de terawati pe ora (echivalentul consumului de electricitate in Romania) si vor duce la scaderea emisiilor de CO2 cu 15 milioane de tone pe an.

Înapoi
 
CanPower distribuitor Philips
Acasa  |   Despre noi  |   Link-uri Utile  |   Informatii utile  |   Harta Site  |   Cariera  |   Contact
Copyright © 2014 Can & Power. Toate drepturile rezervate
Partener:
Furnizori:
 
Parse Time: 0.110s