Can&Power Distribuitor Philips
ACASA DESPRE NOI PRODUSE OFERTE SPECIALE NOUTATI SI EVENIMENTE LINK-URI UTILE INFORMATII UTILE HARTA SITE CONTACT
Creeaza cont |   Intra in cont |   Coş de cumpărături ( 0 produse) |   Plătesc  
Pentru informatii
suplimentare sunati la
031 40 30 724
Bine ati venit in magazinul virtual CAN&POWER
Sursa dumneavoastra de lampi speciale
Te afli aici: Confidentialitate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producători:
Buletin informativ
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi noutăţile şi reducerile CAN & POWER
 
Politica de confidentialitate

Informatii despre utilizarea datelor dumneavoastra personale

In calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.iluminat-special.ro, POWER ELECTRIC SRL se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra la accesarea si completarea formularelor de pe site.

POWER ELECTRIC SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.

POWER ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.iluminat-special.ro, precum si Politica de confidentialitate fara notificare prealabila.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Administrarea parolelor si codurilor de acces

In cursul procedurii de inregistrare, va alegeti o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra.

POWER ELECTRIC SRL nu va putea fi facuta responsabila in caz de pierdere, dauna sau lipsa a beneficiului rezultand din neindeplinirea de catre dumneavoastra a acestor obligatii.

Date personale

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveste.

Preocupandu-se in mod special de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, POWER ELECTRIC SRL nu-si va procura informatii care sa permita unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra insiva va dati acordul pentru aceasta operatiune.

Nici o exploatare comerciala, fie ea partiala, a datelor primite nu va putea fi efectuata fara acordul dumneavoastra prealabil.

Aceste informatii sunt confidentiale si pastrate de catre POWER ELECTRIC SRL in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Date fara caracter personal

Este posibil sa obtinem informatii In mod automat, dar care nu pot fi In nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care Il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra si la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.

Legaturi externe

Site-ul pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului POWER ELECTRIC SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de POWER ELECTRIC SRL.

Înapoi
 
CanPower distribuitor Philips
Acasa  |   Despre noi  |   Link-uri Utile  |   Informatii utile  |   Harta Site  |   Cariera  |   Contact
Copyright © 2014 Can & Power. Toate drepturile rezervate
Partener:
Furnizori:
 
Parse Time: 0.069s