Can&Power Distribuitor Philips
ACASA DESPRE NOI PRODUSE OFERTE SPECIALE NOUTATI SI EVENIMENTE LINK-URI UTILE INFORMATII UTILE HARTA SITE CONTACT
Creeaza cont |   Intra in cont |   Coş de cumpărături ( 0 produse) |   Plătesc  
Pentru informatii
suplimentare sunati la
031 40 30 724
Bine ati venit in magazinul virtual CAN&POWER
Sursa dumneavoastra de lampi speciale
Te afli aici: Termeni de utilizare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producători:
Buletin informativ
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi noutăţile şi reducerile CAN & POWER
 
Termeni de utilizare ai magazinului virtual

Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabile site-ului www.iluminat-special.ro. Folosirea acestui site presupune citirea si acceptarea fara limitari sau rezerve a acestora. POWER ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

POWER ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatiile clientilor (nume, adresa, e-mail, telefon, produse comandate, etc.) pe termen nedefinit, dar garanteaza confidentialitatea datelor (nu vom furniza nici o informatie la terte parti).

Prin comandarea de produse, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaje din pagina de contact sau trimiterea de e-mail-uri pe adresa societatii POWER ELECTRIC SRL, se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mail-uri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a anula comenzile si conturile create.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit produs. In situatii exceptionale este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile chiar daca se specifica altceva. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in momentul confirmarii comenzii.

Continutul site-ului www.iluminat-special.ro nu poate fi nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea scrisa a POWER ELECTRIC SRL.

POWER ELECTRIC SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive.

POWER ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

Continutul site-ului este proprietatea POWER ELECTRIC SRL.

Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romnia. Orice drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia n vigoare.


Înapoi
 
CanPower distribuitor Philips
Acasa  |   Despre noi  |   Link-uri Utile  |   Informatii utile  |   Harta Site  |   Cariera  |   Contact
Copyright © 2014 Can & Power. Toate drepturile rezervate
Partener:
Furnizori:
 
Parse Time: 0.081s