Can&Power Distribuitor Philips
ACASA DESPRE NOI PRODUSE OFERTE SPECIALE NOUTATI SI EVENIMENTE LINK-URI UTILE INFORMATII UTILE HARTA SITE CONTACT
Creeaza cont |   Intra in cont |   Coş de cumpărături ( 0 produse) |   Plătesc  
Pentru informatii
suplimentare sunati la
031 40 30 724
Bine ati venit in magazinul virtual CAN&POWER
Sursa dumneavoastra de lampi speciale
Te afli aici: Despre Noi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producători:
Buletin informativ
Abonează-te acum la newsletter pentru a primi noutăţile şi reducerile CAN & POWER
 
Cine suntem

POWER ELECTRIC SRL, prin marca sa inregistrata CAN&POWER, este prezenta pe piata romaneasca inca din 1994. Compania noastra se adreseaza pietei specializate de iluminat, oferind solutii profesionale pentru iluminatul de birou, iluminatul industrial, iluminatul stradal, iluminatul comercial, iluminatul sportiv si stalpi de iluminat.

Portofoliul de produse CAN&POWER se imparte in 4 mari grupe: corpuri de iluminat; surse de iluminat (lampi) si aparataj; sisteme si componente pentru instalatii electrice de joasa tensiune; stalpi de iluminat. Pe langa aceste mari grupe, compania noastra mai furnizeaza si solutii de cabluri de incalzire si degivrare RAYCHEM TYCO THERMAL.

Pe partea de corpuri de iluminat colaboram cu producatori europeni de renume: PHILIPS Olanda, BEGHELLI Italia (lider in iluminatul de siguranta), MODUS Cehia, etc. De asemenea, in anul 2006, dupa efectuarea unui studiu amanuntit al pietei romanesti de domeniu, am decis sa ne dezvoltam activitatea incepand productia de corpuri de iluminat, in momentul de fata aceste corpuri reprezentand 15% din cifra de afaceri CAN&POWER.

In ceea ce priveste sursele de iluminat si aparatajul electric avem o colaborare privilegiata cu liderul mondial PHILIPS, CAN&POWER fiind distribuitor autorizat al PHILIPS Romania si al treilea distribuitor de pe piata romaneasca dupa cifra de afaceri. De asemenea, compania noastra colaboreaza si cu producatorul german de aparataj si componente electrice VOSSLOH-SCHWABE. In plus, in anul 2010 am reluat colaborarea cu producatorul de lampi OSRAM.

Tot in anul 2010 am inceput sa comercializam solutii in domeniile domoticii, energiei si luminotehnicii de la GEWISS, lider in ceea ce priveste productia de sisteme si componente pentru instalatiile electrice de joasa tensiune.

Pe langa acestea, in portofoliul companiei noastre se mai gasesc si stalpi metalici pentru o gama larga de aplicatii (stalpi pentru iluminatul stradal, pentru proiectoare, pentru telecomunicatii, pentru transportul energiei, etc.). Pe acest segment, CAN&POWER este importator exclusiv al MITAS POLE, companie din grupul VALMONT.

Compania noastra este de asemenea foarte prezenta si pe piata de constructii din Romania, in portofoliul CAN&POWER aflandu-se o multitudine de proiecte la care am furnizat solutii complete de iluminat.
In momentul de fata activitatea administrativa a CAN&POWER se desfasoara la sediul central din Str. Mircea Vulcanescu. Partea de productie si desfacere se fac prin punctul de lucru din Sos. Colentina. In afara de acestea mai detinem si un depozit in orasul Voluntari.

In anul 2005, cu un numar mediu de 17 angajati, CAN&POWER a realizat o cifra de afaceri de 7.905.539 RON (2.181.801 EUR). Tot in acel an capitalul social al companiei se ridica la 800.000 RON.

In anul 2006 numarul angajatilor a crescut la 20 si compania noastra a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 73,75% pana la valoarea de 13.735.695 RON (3.897.204 EUR), capitalul social fiind la sfarsitul anului de 1.140.000 RON.
Tot in anul 2006 am inceput implementarea sistemului de management al calitatii conform ISO 9001, proces finalizat cu succes in aprilie 2007 cand am obtinut certificarea prin TUV HESSEN numar de inregistrare certificat: 73 100 1993.

In anul 2007 numarul mediu de angajati a fost de 22 si compania noastra a inregistrat o cifra de afaceri de 14.001.899 RON (4.141.122 EUR), capitalul social fiind la sfarsitul anului de 1.868.900 RON.

La sfarsitul anului 2008 CAN&POWER avea 24 de angajati, iar capitalul social al companiei se ridica la 2.221.900 RON. Cifra de afaceri pentru anul 2008 s-a ridicat la 17.036.655 RON (4.616.132 EUR).
Tot in anul 2008, am lansat site-ul www.iluminat-special.ro, site de comert electronic, dedicat unui segment specific al pietei surselor de iluminat, si anume acela al specialistilor si utilizatorilor finali de solutii pentru iluminatul de spectacol, iluminatul de studio si film, iluminatul din teatre, iluminatul in cluburi si discoteci, iluminatul medical, proiectia de imagini, aplicatii industriale, aplicatii cosmetice, incalzire, sterilizare si dezinfectie etc.

In anul 2009, compania noastra a realizat o cifra de afaceri de 11.815.588 RON (2.788.471 EUR), numarul mediu de angajati fiind de 22.
In acelasi an am semnat cu WIZROM SOFTWARE un contract pentru modernizarea sistemelor informatice de gestiune ale companiei.

In 2010 am inceput implementarea noilor solutii ERP care sa ne ajute sa oferim rapid partenerilor nostri informatii corecte si relevante. In cadrul acestui proiect urmeaza sa lansam un portal Marketgate pentru partenerii nostri prin care acestia vor avea acces direct la doua module, unul care le va oferi informatii financiar-contabile si unul care le va da acces la informatii despre stoc in timp real si prin care vor putea lansa comenzi electronice.
Tot in acest an am obtinut recertificarea ISO 9001:2008 si certificarea pentru sistemul de management conform ISO 14001:2009 prin TUV HESSEN numar de inregistrare certificat: 73 104 1993.
De asemenea, de la 1 ianuarie 2010, compania noastra este membra FEGIME Romania. FEGIME este Federatia Europeana a Distribuitorilor Independenti de Materiale Electrice, al treilea grup de achizitii din Europa care reprezinta peste 180 de distribuitori cu o cota de piata de 9%.Înapoi
 
CanPower distribuitor Philips
Acasa  |   Despre noi  |   Link-uri Utile  |   Informatii utile  |   Harta Site  |   Cariera  |   Contact
Copyright © 2014 Can & Power. Toate drepturile rezervate
Partener:
Furnizori:
 
Parse Time: 0.112s